TRIO CATERING

profesjonalna organizacja imprez okoliczno?ciowych

Opinie
Gorąco polecamy. Pełen profesjonalizm, super obsługa, kucharz i kelner na najwyższym poziomie. Jedzenie pyszne jak i duże ilości. my jak i również goście byli naprawdę zadowoleni. Dbałość o wszystkie szczegóły, które dla nas były ważne a my nie musieliśmy się nimi przejmować. Przy krojeniu tortu weselnego dostaliśmy z mężem fartuch i czapkę kucharza super pomysł. Specjalność kucharza-dziczyzna- bardzo pyszne. Bardzo chcemy podziękować za zorganizowanie naszego wesela było naprawdę swietnie. Przy kolejnej organizacji jakiejś imprezy na pewno zgłosimy się do was. Jeszce raz bardzo gorąco polecamy i bardzo dziękujemy. Pozdrawiamy Klaudia i Patryk ☺
2016-07-17


Jeszcze raz chcemy podziękować za przygotowanie wspaniałego przyjęcia z okazji 35 rocznicy ślubu i 60 urodzin męża goście byli zachwyceni ilością i jakością potraw zabawa dzięki Waszej firmie była wspaniała pomimo początkowego zamieszania z nadprogramowymi gośćmi,jednak pan Krzysiu poradził sobie z problemem polecam wszystkim ,na pewno kilkoro z naszych gości skorzysta z usług Waszej Firmy jesteście wspaniali pozdrawiam Mirosława i Wiesław
2016-03-08


Ogromne podziękowanie dla ekipy Trio Catering. Dzięki Wam ten wyjątkowy dzień stał się jeszcze bardziej niezapomniany. Dziękujemy za przemiłą, profesjonalną obsługę, za mnóstwo wyśmienitych dań, piękne, pomysłowe dekoracje i za całe show. Wszystko było tak jak być powinno, dopięte na ostatni guzik. Goście zadowoleni, my również. Wszyscy będziemy miło wspominać ten dzień. Jeszcze raz dziękujemy i z głębi serca polecamy. Asia i Mariusz.
2015-08-05


Nasz Ślub i Przyjęcie Weselne odbyło sie 8 lutego w Bojkowie. Był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu i cieszymy się, że Trio Catering stanął na najwyższym poziomie, z resztą już nie pierwszy raz, gdyż już blisko rok temu uczestniczyliśmy w przyjęciu weselnym zorganizowanym przez TrioCatering u naszych znajomych. Od tamtego czasu nie musieliśmy się zbytnio zastanawiać komu zaufać w tak ważnej chwili naszego życia, jaką było nasze wesele. Obsługa oraz jedzenie na najwyższym poziomie. Zespół zatroszczył się również o wystrój sali, jak i dostosowali się do naszych potrzeb. Szczególną uwagę należy zwrócić na artystyczne podejście obsługi do gości :) Szczególne brawa dla Panów Krzyśka i Bartka , oraz Szefa Kuchni. Wszyscy nasi goście są zgodni, że nigdy nie bawili się tak dobrze, jak na naszym weselu. Lidia i Andrzej 08.02.2015 Bojków
2015-02-10


Taktownie Rewelacyjnie Imponująco Odlotowo Cudownie Apetycznie Trendy Elegancko Rzetelnie Interesująco Nienagannie Genialnie Po prostu polecamy :) Aneta i Michał. 2014-09-13 Bujaków :-)
2014-11-18


Chcielibyśmy serdecznie podziękować całej ekipie TRIO CATERING!!! za profesjonalną i miłą obsługę na naszym weselu które odbyło się 18.10.2014. Pyszne i efektowne wyroby kulinarne wraz z profesjonalną, życzliwą obsługą. Nikomu nic nie brakowało. Goście weselni bardzo zadowoleni, co było dla nas bardzo ważne. Firma Trio Catering wyróżnia sympatyczna, profesjonalna, szybka obsługa, natychmiastowo reagująca na potrzeby swoich gości, bogaty jadłospis oraz smaczne jedzenie. Polecamy tę firmę jako godną zaufania w zakresie świadczonych usług gastronomicznych. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Bożena i Piotrek ;)
2014-10-30


JEŚLI MACIE PROBLEM Z PRZYGOTOWANIEM JAKIEJKOLWIEK IMPREZY, Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAMY FIRMĘ TRIO CATERING! PROFESJONALIZM, OTWARTOŚĆ NA KAŻDĄ SUGESTIĘ, ZAANGAŻOWANIE, PRZEPYSZNE JEDZENIE W OOOGROMNYCH ILOSCIACH, A PRZEDE WSZYSTKIM WYSOKA KULTURA. WSZYSTKO ZA NIEWIELKĄ CENĘ! POZDRAWIAMY JOANNA I STANISŁAW ZALEWSCY
2014-07-06


Z przyjemnością wpisujemy się do Waszej Księgi Gości! Chcielibyśmy Wam bardzo podziękować za profesjonalną i przemiłą obsługę, zaskakujące pomysły, solidną organizację i klimat , a pracownikom kuchni za przepyszne potrawy,(płonący dzik-super!!!!). Goście wesela bardzo zadowoleni, my również!!!!! JESTEŚCIE PROFESJONALISTAMI! Na pewno w dalszym ciągu będziemy Was polecać! DO ZOBACZENIA NA NASTĘPNEJ IMPREZIE! WESELE- 21. O6. 2014
2014-07-05


Bardzo dziękujemy TRIO CATERING za okazaną pomoc i ofiarność dla Sp.nr14 podczas festynu.Przygotowane tace wspaniałości z pełnym profesjonalizmem.Same pyszności ,a wygląd poprostu nie doopisania...Bomba...Wszyscy pod Wielkim wrażeniem.Polecam na wszelkiego rodzaju imprezy.Dziękuję i Pozdrawiam.Rada Rodziców z Sp.nr14 w Gliwicach.
2014-06-13


Impreza 26.4.2014 urodzinki p.Ani super !!! Dziękujemy za miłą i obsługę, przepyszne jedzonko i super klimat. Asia z rodziną.
2014-05-03


Byłem dziś tam pierwszy raz i na pewno nie ostatni, smacznie i przyjemnie. Polecam !
2014-04-03


Co prawda piszemy z dużym poślizgiem bo nasze wesele było 5 października. Jedno jest pewne ta impreza była taka jaka miała być. Jedzenie na wysokim poziomie, obsługa, która robiła wszystko jak najlepiej potrafiła. Wszystko było profi. Nasi goście na maxa zadowoleni i my również. Jak najbardziej Trio Catering można polecić. Zresztą o czym my tutaj mówimy, jeżeli nasi goście już się z wami kontaktowali w sprawie kolejnych imprez. Wielki szacun i dziękujemy. Asia i Tomek
2014-03-14


Jedno słowo - genialni!!! :)
2014-03-10


Naprawde polecam . Tez robiłam corki wesele .Obsługa profesjonalna,jedzenie pyszne ,miłe bardzo kelnerkii ,kelnerzy:)pozdrawiam i tak trzymajcie:)
2014-02-22


NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ JEDYNI W SWOIM RODZAJU. APERITIF TO STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ JUŻ NIE SPOJRZĘ NA SZAMPANA. JEDZENIE PYYYYCHAAAA!!! OBSŁUGA - PEŁEN PROFESJONALIZM PO PROSTU SUPER, ZAWSZE W STANIE GOTOWOŚCI. WICE SZEF KUCHNI - CHYLIMY CZOŁA WIELKIEMU TALENTOWI KULINARNEMU. POLECAMY WSZYSTKIM, KTÓRZY SIĘ JESZCZE WAHAJĄ, NAPRAWDĘ WARTO ZROBIĆ IMPREZĘ Z "TRIO CATERING". DZIĘKUJEMY I DO ZOBACZENIA ZNOWU, ZA JAKIŚ CZAS.POZDRAWIAMY ASIA I STEFAN.
2013-12-08


Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu obsługi i całego zespołu. Serwowane potrawy były na najwyższym poziomie - pozdrowienia dla szefa kuchni:) Do zobaczenia za rok:D Natalia i Piotrek:)
2013-10-28


Serdecznie chcielibyśmy podziękować za zorganizowanie, pomoc i doradzanie w różnych przedziwnych pytaniach za cierpliwość w ostatnich dniach przed weselem :) Obsługa na najwyższym poziomie zrobiła na nas wielkie wrażenie. Dziękujemy za ten wspaniały dzień i polecamy każdemu, który jeszcze się zastanawia :) Pozdrawiamy i jeszcze raz DZIĘKUJEMY!! Edyta i Marcin 21.09.2013r
2013-09-24


NAPISZE INACZEJ BASIA BARTEK KRZYS PS, KOLEJNOSC PRZYPADKOWA DZIEN 7,09 I 8,09 2013 TAM SIE DZIALO NAJAZD WOJSK SZWEDZI BYLI WSZEDZIE HUK ARMAT STRACH BARTKA BASIA UCIEKLA KRZYSIA SZUKAMY DO DZIS 85 OSOB RANNYCH Z PRZEJEDZENIA ALE JAK TU NIE JESC BASIA BYLA WSZEDZIE BARTEK MIAL WSZYSTKO KRZYS ZALATWIL NAS NA AMEN ADMTOSFERA PIERWSZA KLASA HUMOR PIERWSZA KLASA PROFESJONALIZM PIERWSZA KLASA WESELE MARZEN Z TYMI LUDZMI JESZCZE RAZ DZIEKI WAM JESTESCIE WIELCY POZDRAWIAMY JUREK ASIA ,,,,,,/ ps,, JAK WESELE TO TYLKO Z NIMI TAK TRZYMAC//////
2013-09-10


Bardzo dziękujemy TRIO CATERING za zorganizowanie naszego wesela. Dzięki Nim ten dzień był jeszcze bardziej wyjątkowy. Profesjonalna obsługa, prze-prze-przepyszne jedzenie! Duża pomoc przed weselem, Panowie cierpliwie odpowiadają na każde pytanie, maile i telefony, doradzają to co najlepsze. Byli dla nas dostępni za każdym razem, kiedy potrzebowaliśmy kolejnej (setnej już) rady. DZIĘKUJEMY całej drużynie!!! Basia i Jacek, 17.08.2013.
2013-08-19


Serdeczne podziękowania dla Trio Catering !! Cały team kelnerski włącznie z kucharzem i załogą na najwyższym ŚWIATOWYM (podkreślmy to) poziomie, nadaje się do ekskluzywnej restauracji w Stanach Zjednoczonych - to nie żart. Profesjonalna obsługa, zadowoleni goście, wyborne jedzenie to to, czego oczekuje Młoda Para wraz z rodzicami na własnym weselu. Dzień ten na zawsze pozostanie w naszej pamięci i będzie miłym wspomnieniem. Gigantyczny ukłon i podziękowanie dla Bartka i Krzysia - wesele bez nich, to jak facet bez samochodu :D Polecamy wszystkim, zadowolenie gwarantowane. Pozdrawiamy i dziękujemy !! Monika i Klaudiusz (Mała Ela i Tancerz) Wesele 22.06.2013
2013-07-31


Chcemy bardzo gorąco podziękować za profesjonalną, miłą obsługę na naszym przyjęciu ślubnym 22.06.13. Od każdego z gości usłyszeliśmy, że jedzenie było przepyszne, ilościowo przekraczające możliwości zjedzenia. A specjał przygotowany przez szefa kuchni, prezentowany na koniec, faktycznie zgodnie z zapowiedziami został przez wszystkich zapamiętany i wspominany jako jeden z ciekawszych fragmentów przyjęcia. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Ania i Paweł.
2013-07-15


Dogodzić Młodzieży to nie lada sztuka. Na komersie w DK w Bojkowie udało się to znakomicie. Wielki szacun dla TrioCatering. Pełen profesjonalizm w każdym calu. Polecam. Dziękujemy raz jeszcze. IGa.
2013-06-22


Dziękujemy za świetną obsługę na komersie w Bojkowie i niesamowicie dobre jedzenie, było naprawdę Super !!! Polecam !!!
2013-06-19


Świetne jedzenie, przemiła obsługa, gorąco polecam !!!!
2013-06-19


Bardzo profesjonalna obsługa, organizacja na najwyższym poziomie, a jedzenie wyśmienite. Pozdrawiamy Wojtek i Marzena :-) 20.04.2013
2013-05-31


Bardzo dziękujemy za profesjonalne zorganizowanie komunii dla naszej córki Mai w Bojkowie. Posiłki serwowane przez Waszą firmę stały na najwyższym poziomie a nasi goście byli bardzo zadowoleni ze smacznych posiłków. Na ręce szefa przekazujemy podziękowania dla kucharzy i kelnerów za profesjonalną obsługę i możliwość poznania nowych smaków. Polecamy firmę Trio Catering. Pozdrawiamy Renata i Michał
2013-05-19


Serdeczne podziękowania dla Panów z Trio Catering za przygotowanie czadowego wesela...Dziękujemy za pyszne jedzenie, którego było,aż się stoły uginały... za profesjonalną obsługę...Nasi goscie byli pod wielkim wrażeniem (niektórym szczeki opadły:) Jeszcze raz serdecznie dziekujemy! :) Patrycja i Sebastian 29.09.2012
2012-11-12


Profesjonalna i wspaniała obsługa (kelnerzy na NAJWYŻSZYM poziomie), przepyszne jedzenie (ukłony dla SZEFA KUCHNI) i prześliczne dekoracje (sali i stołów). Goście, rodzice oraz my młoda para jesteśmy pełni zachwytu. Wszyscy jednogłośnie mówimy że to było NAJLEPSZE wesele na którym byliśmy. Ten dzień zostanie na długo w naszej pamięci i to wszystko dzięki wam TRIO CATERING :) Pozdrawiamy Patrycja i Adam 13.10.2012
2012-11-07


Chcielibysmy serdecznie podziekować wszystkim i każdemu z osobna.Wspaniałemu kucharzowi panu Józiowi oczywiście Krzysiowi,Bartusiowi,Basi,Romualdowi i wszystkim paniom w kuchni:-)Wszystko lepiej niż sobie wymarzylismy jedzenie,dekoracje,obsługa i mój fiolecik:-)poprostu brak nam słów z zachwytu.Goście zachwyceni,rodzice zachwyceni a my strasznie zachwyceni.DZIEKUJEMY z calego serca że dzięki wam zawsze ten dzień zostanie w pamięci.Jesteście THE BEST:-) ELA & WĄSKI 6.10.2012.r. POZDROWIONKA.
2012-11-01


Chcielibyśmy podziękować za doskonale zorganizowane wesele, obsługa bez zarzutu - pełen profesjonalizm. Jedzenie wyborne, ilościowo powyżej oczekiwań. Goście byli zachwyceni. serdecznie dziękujemy Kasia i Kuba;)
2012-10-04


Jestem przekonana, że takich klientów weselnych jak my to TRIO CATERING jeszcze nie miało :) Byliśmy bardzo sceptyczni, niepewni, stale zmieniający zdanie... a oni? Wspaniali w każdym calu, bardzo cierpliwie znosili nasze pytania, wątpliwości i marudzenia. Ale przede wszystkim zorganizowali nam wesele o jakim marzyliśmy! Wszystko było wspaniałe i na najwyższym poziomie. Jedzenie mistrzostwo, podane w taki sposób, że szkoda było niszczyć dekoracje, ale jednocześnie tak wyborne, że trudno było się oprzeć. Wszystko było dokładnie tak jak prosiliśmy, o nic nie trzeba było się martwić ani dopominać. Mam nadzieję, że Panowie wybaczą nam nasze wstępne wątpliwości - dziękujemy z całego serca i już polecamy Was znajomym! Jesteście najlepsi!!! Sandra & Piotrek
2012-10-03


Trio.. - Jesteście WSPANIALI !!!!! :) Najlepszym dowodem na to są słowa Naszych gości, którzy są zachwyceni Weselem !! Minął tydzień a My codziennie słyszymy tak ciepłe słowa, że chyba zaczniemy Wam je nagrywać.. ;) W dniach 01-02.09.2012r., czyli na Naszym Weselu, wznieśliście się na wyżyny sztuki kulinarnej !!!!! Jedzenie, które podajecie jest rewelacyjne !! :) Wy sami - pełen profesjonalizm, uśmiech, wszechobecność na sali i nie tylko !! Do tego białe rękawiczki, które mają już swoje wielbicielki !! Prezentacja Waszego Zespołu - majstersztyk !! ;) Szef kuchni - kulinarny wirtuoz i uroczy człowiek !! :) To wszystko robi tak niesamowite wrażenie, że nie wyobrażamy sobie, żeby Nasze dwudniowe Wesele odbyło się gdzie indziej !!!!! :) To był świetny wybór !! :D Najcenniejsze w dniu Wesela było dla Nas to, że dla Was nic nie stanowiło problemu !!!!! :) Jest jedna rzecz, którą byśmy zmienili - przedłużylibyśmy Wesele do poniedziałku, bo dwa dni z Wami to za mało !! :) Goście weselni na pewno byliby tym pomysłem zachwyceni !! :) Minął tydzień a My wciąż wspominamy ten cudowny weekend !! To Wasza zasługa !!!!! DZIĘKUJEMY raz jeszcze !!!!!!!!!! Joanna & Mariusz
2012-09-08


Bardzo dziękujemy za wspaniałe przygotowanie przyjęcia weselnego w dniach 16 i 17.06.2012, które na długo pozostanie w naszej pamięci. Jedzenie było pyszne i sala pięknie przyozdobiona, obsługa w pełni profesjonalna, miła i godna polecenia, wszystko było dopięte na ostatni guzik. a goście opuścili to miejsce bardzo zadowoleni, chwaląc wszystko co tu widzieli i czego spróbowali. Dziękujemy jeszcze raz !!! Monika i Artur wraz z rodzicami :)
2012-07-19


Byliśmy w swoim życiu na wielu weselach, ale nasze własne zorganizowane przez Trio Catering okazało się najlepsze ze wszystkich :D Niesamowita atmosfera, przepyszne potrawy (których nazw wszystkich nawet nie jesteśmy w stanie zapamiętać) w ilościach przekraczających wszelkie wyobrażenia i podane w sposób absolutnie fantastyczny oraz obsługa docierająca w najbardziej odległe zakątki sali w tempie uczestników finału sprintu na 100m (tajemnicą pozostaje, w jaki sposób byli w stanie wykryć tacę z zakąskami na której zaczynało się kończyć jedzenie przed gośćmi - wszyscy się zarzekali, że cały czas coś podjadali, a ze stołu nic nie ubywało) składają nasze ręce do gorących oklasków na stojąco. A do tego wszystko pod całkowitą kontrolą, nie było żadnych obaw, że coś pójdzie nie tak - prawdopodobnie byli przygotowani nawet na wypadek awarii prądu, gazu i wodociągów albo huragan lub tsunami czy też najazd Mongołów. Następne wesele też robimy z nimi :D (chociaż bardziej prawdopodobne są chrzciny albo komunia) Od przygotowań (warto zaufać w niektórych kwestiach organizatorom, na pewno nikt się nie zawiedzie), poprzez całą organizację, aż do końcowego rozliczenia pełen profesjonalizm. Dziękujemy za wszystko i pozdrawiamy, Marta i Adam.
2012-07-03


Chcielibyśmy serdecznie podziękować całej ekipie TRIO CATERING!!! za zorganizowanie naszego wesela. Dzięki Wam nasz dzień stał się jeszcze bardziej wyjątkowy. Wykazaliście się wysokim profesjonalizmem, obsługa przesympatyczna, zwinna, szybka i kulturalna. Menu wyśmienite, tyle przepysznego jedzenia w bardzo dużych ilościach! Potraficie dogodzić nawet najdelikatniejszemu podniebieniu :) Także serdeczne ukłony dla Szefa kuchni :D Nasi goście byli pod wielkim wrażeniem, zaskoczeni wystrojem i pomysłami. Potraficie stworzyć coś pięknego, zdziałać cuda, tak aby ten dzień stał się najwspanialszym dniem w życiu każdego z nas!!! Zachęcamy każdego aby skorzystał z Waszych usług bo naprawdę warto!!! Jeszcze raz dziękujemy z całego serducha za wszystko :) 30.06.2012 Marta i Krzysiek :D
2012-07-03


Jeżeli chodzi o przyjęcie komunijne które odbylo się 20.05.2012r. organizowane przez firmę Trio Catering to szczególnie polecam ze względu na przepyszne menu, miłą obsługę oraz super atmosferę z której zadowoleni byli wszyscy goście. Dziękuję za wszystko polecam gorąco Filip z rodzicami.
2012-05-21


Serdeczne podziękowanie za pomysłową organizację komunii, wspaniałą atmosferę oraz przepyszne jedzenie dla Trio catering w dniu 20.05.21012r. składa Nicole z Rodzicami
2012-05-21


Przyjęcie z okazji 60 rocznicy ślubu rodziców, które powierzyliśmy Firmie Trio Catering, zorganizowane było bez zarzutów i z dużą dbałością o szczegóły. Ładnie, smacznie i profesjonalnie. Polecam! Anna Wolińska
2012-05-01


Co można napisać? Przede wszystkim to, że ten dzień, wyjątkowy dzień nie byłby taki udany dyby nie przepyszne jedzenie i super obsługa. Z palcem na serduchu i w pełni świadomie bo przez dwa dni procenty już wyparowały :) mogę polecić każdemu i będę polecać. Jesteśmy zachwyceni, najedzeni, wybawieni i dopieszczeni w każdym calu. Polecam, polecam, polecam a jak jeszcze raz będę brała ślub to tylko z TRIO CATERING :P, dobrze, że mąż tego nie czyta. Pozdrawiam Aneta i Paweł 14.04.2012 r.
2012-04-16


Dziękujemy za bardzo udanego Sylwestra.Obsługa bardzo miła, podane posiłki REWELACJA (ŻUREK BAJECZNY) Muzyka dla każdegoPolecam każdemu Firme Trio Catering STOLIK nr.5
2012-01-05


Witam pełen profesjonalizm to podstawa, podejście do gości , chciałbym by inne firmy cateringowe uczyły się od najlepszych czyli TRIO CATERING sam miałem wesele 28.12.2009 , i od tamtej pory każdemu polecam bo naprawdę warto,3 wesela w tym nasze , komunia, chrzciny [!] Aleksander i Patrycja 26.12.2009r
2011-11-21


Chcieliśmy bardzo podziękować za zorganizowanie wspaniałych 80 urodzin babci 11.09.2011 r :) Świetnie przygotowane jedzenie, wystrój a także przesympatyczna obsługa :) Wszyscy byli bardzo zadowoleni. DZIĘKUJEMY!!!
2011-11-17


Dnia 01.10.2011 powiedzieliśmy sobie sakramentalne TAK.Organizację przyjęcia powierzyliśmy firmie TRIO CATERING,która wykazała się dużym profesjonalizmem. Wysoka jakość obsługi połączona z przepysznym menu ( ukłony w stronę SZEFA KUCHNI ) i świetna oprawa muzyczna ( pozdrawiamy DJ Sławka) zachwyciły wszystkich gości. Dziękujemy z całego serducha JOLA I JANEK
2011-10-23


ANIA I BARTEK 08.10.2011 Chcielismy bardzo podziękować za wspaniale wesele..Jestescie niesamowicie zorganizowana i przemila obsluga oraz zachwyceni jestesmy pysznym jedzonkiem Bardzo gorąco polecamy i zachęcamy wszystkich do skorzystania z usług Waszej firmy...pozdrawiamy
2011-10-11


Lidia I Maciej 24.09.2011 Serdeczne podziękowania za bardzo profesjonalne zorganizowanie naszego wesela. 100 % profeski i 200 % udanej imprezki. Obsługa na najwyższym poziomie, majstersztyk Szefa Kuchni. Niesamowicie zorganizowana grupa pracowników firmy Trio Catering, szybka, zwinna i sympatyczna. Bardzo gorąco polecamy i zachęcamy wszystkich do skorzystania z usług tej firmy, sami na pewno nie raz jeszcze skorzystamy z ich usług :) P.S. ...z pozdrowieniami dla szefunia :))
2011-09-26


Serdeczne podziękowania firmie TRIO Catering za profesjonalną obsługę 50-tej Rocznicy Ślubu. Impreza odbyła się 11.09.2011r. Mnóstwo smacznego jedzenia, podawanego na pięknie przyozdobione stoły, w tle przyjemna dla ucha muzyczka. Serdecznie Polecam!!! Pozdrawiam. Krzysiek
2011-09-16


Ad perpetuam rei memoriam, czyli na wieczną rzeczy pamiątkę! Trio catering to profesjonalny znający się na rzeczy zgrany zespół ludzi, którzy gwarantują sprawną, dżentelmeńską i showmeńską (w dobrym słowa znaczeniu oczywiście) obsługę imprezy, pyszne jedzenie w ilości "nie do przejedzenia" za całkiem przyzwoitą cenę i sympatyczny, budzący zaufanie klimat zabawy;) Nam się podobało! Szczerze polecamy i pozdrawiamy! 03. 09. 2011, Emilia i Andrzej:)
2011-09-11


Elastyczność pracowników, dostosowanie się do naszych wymagań i potrzeb oraz cenne wskazówki Pana Krzyśka podnoszące atrakcyjność przyjęcia weselnego, a ponadto profesjonalna obsługa oraz wysoka jakość estetycznie podanych dań wielokrotnie przyczyniła się do podniesienia poziomu zadowolenia naszych Gości. Będziemy zawsze szczerze i bez wahania Was polecać. Pozdrawiamy, Gosia i Maciek 30/07/2011
2011-08-01


10/10 super wspaniała obsługa, zero problemów, jedzenie wyśmienite, a ilość nie do przejedzenia :)) Polecamy bardzo serdecznie Joanna i Marcin (9-07-2011)
2011-07-11


Nasze wesele dzięki Triocatering było rewelacyjne!!! Jedzenie bardzo smaczne, pięknie podane (aż szkoda jeść tak ładnie wyglada ;) ) miła obsługa. Goście chwalili jedzenie oraz obsługę, wszyscy byli zadowoleni. Pełen profesjonalizm, jak impreza to tylko z Triocatering!!! Wszyscy będą mile wspominać nasze wesele, a nam oprócz miłych wspomnień pozostał także żal, że tak szybko minęło. Agnieszka i Mariusz . 2011-06-25
2011-07-03


Tak naprawdę trudno znaleźć słowa, które mogłyby w pełni opisać jak doskonale zostało zorganizowane nasze wesele. Pan Krzysztof i pan Bartek wraz ze swoim zespołem stanowią drużynę dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Doskonale poradzili sobie z wyzwaniem, jakim było połączenie dwóch regionów obyczajowych (śląska i kielecczyzny) w jedno zgrane wesele. Ponadto jedzenie było wyśmienite, nie tylko w smaku ale i w formie, a ilość ponad mozliwości największych łasuchów w rodzinie. Na bardzo duży plus zasłużyła też obsługa, która zdawała się czytać w myślach naszych gości, o czym wielokrotnie usłyszeliśmy z ich ust po weselu.Z czystym sumieniem polecamy Triocatering wszystkim, którzy chcą wspominać swoje wesele (czy też inną uroczystość) przez długie lata w samych superlatywach. Jeszcze raz bardzo dziękujemy! Pozdrawiamy Lucyna i Konrad (18.06.2011)
2011-06-20


Nasze wesele dzięki Trio Catering było wręcz doskonałe. Poczynając od pięknego wystroju sali, poprzez przepyszne potrawy po niesamowitą obsługę - wszytko zasługuje na najlepszą ocenę. My, jako para młoda nie musieliśmy się martiwić o nic, mieliśmy czas na przeżycie wesela tak jak należy. A goście... byli zachwyceni. Wesele mieliśmy w październiku 2010, ale do dziś, gdy kogoś z gości spotykamy, to każdy chwali i twierdzi, że to najlepsze wesele na jakim się bawił. A panie, które gościły na naszym weselu, dodatkowo zachwalają urok osobisty i profesjonalizm Panów obsługujących imprezę ;-). Serdecznie dziękujemy !!!!! Asia i Łukasz
2011-03-09


składamy serdeczne podziękowania trio catering za wspaniałe wesele, które odbyło się 15.01.2011, Trio Catering wykazało się pełnym profesjonalizmem oraz znajomością sztuki kulinarnej zarówno na sali weselnej jak i jej kulisami, mamy przyjemność szczerze polecić wszystkim zainteresowanym korzystanie z usług Trio Catering. Ania i Marcin
2011-01-19


Świetny catering "wyjazdowy" - bardzo dobra współpraca i smakowite wykonanie. Dziękujemy
2010-12-17


Chciałabym bardzo podziękować za wspaniale zorganizowane wesele,które odbyło się 21.08.2010r.w Bojkowie.Jestem pełna podziwu dla organizatorów.Profesjonalna przemiła obsługa,bardzo smaczne jedzenie.Pomimo obaw jakie posiadałam przed weselem byłam bardzo mile zaskoczona.Jeszcze raz bardzo dziękuję.Szczerze polecam organizacje wesel Waszej firmie. PozdrawiamElżbieta K.
2010-09-16


Pod każdym względem jesteśmy pod wrażeniem! Nasze wesele odbyło się 28 sierpnia i była to rewelacyjnie zorganizowana impreza!! Jedzenie wyśmienite, w wieeeelkich ilościach :) podane w sposób pomysłowy i piękny! Sala ślicznie przygotowana, obsługa sprawna, uprzejma i niezwykle sympatyczna. A w samej fazie przygotowań Panowie świetnie doradzają bazując na dużym doświadczeniu, jednocześnie są otwarci na każdą sugestię i pomysł!Dla mnie rewelacja! Jesli istnieje przepis na udaną imprezę, która zapadnie w pamięć i którą będzie się z dumą i wzruszeniem wspominać - to jest to TRIOCATERING :)Jeszcze raz dziękujemy i tak jak obiecaliśmy zapisujemy się na organizację chrzcin ;) Pozdrawiamy,Monika i Łukasz
2010-09-14


Jestem po weselu mojeso szwagra - tez pracuje w gastronomii i na kazdej tego typu imprezie zwracam uwage na szczegóły...tak było i tutaj ale ku memu zdziwieniu do niczego nie moznabyło sie doczepić 8-) stoły na bierzaco sprzatne,posilki wydawane w mgnieniu oka,zgrana ekpia - każdy wie co ma robić-mili i usmiechnięci wspaniale zadbali o gastronomiczą oprawe tej uroczystości.Jestem pod wielkim wrażeniem Waszej pracy 8-)Pozdrawiam Beata Sz.
2010-09-13


Uroczystość Komunijna moich wnuków zorganizowana bardzo fajnie z pełnym profesjonalizmem jedzonko wyśmienite i smakowite polecam i dziękuję nie omieszkam skorzystać osobiście z oferty. Pozdrawiam Franek
2010-09-06


Chcielibyśmy podziękować za doskonale zorganizowane wesele 28.08.2010 r w Bojkowie. Podziękowania dla organizatorów za profesjonalizm i doskonałe pomysły, dla pracowników kuchni za wspaniałe potrawy, oraz dla sprawnej i sympatycznej obsługi. Wszyscy uczestnicy wesela byli bardzo zadowoleni. Tak trzymać panowie, sprawdzacie się w działaniu doskonale, toteż z czystym sumieniem polecam wszystkim Waszą firmę. Bardzo dziękujemy Rodzice Pani Młodej
2010-08-31


Ślub i wesele to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdego człowieka. Dlatego w procesie ich organizacji najlepiej postawić na profesjonalizm. Pozytywnie zaskocz swoich gości oraz samemu pozbądź się niepokoju i pytań :)) Przemiła obsługa, solidna organizacja i dużo jedzenia za bardzo rozsądną cenę, można im zaufać !! No cóż, co by tu jeszcze dodać hmmm bardzo duża i wygodna do tańczenia sala ;) Świetne położenie, dużo zieleni, ładny park - POLECAMY Justyna i Mariusz :-)
2010-08-30


Wesele świetne, wystrój sali dokładnie taki jakiego chcieliśmy, jedzenia dużo i pyszne (drobne potknięcie to kluski pierwszego dnia ;) obsługa bardzo sprawna i zorganizowana, w lot reagująca na wszystkie sugestie. Koszt całości - znacząco niższy niż u konkurencji. Dziękujemy i pozdrawiamy,Patrycja i Michał
2010-08-24


Świetne wesele, obsługa bez zarzutu - pełen profesjonalizm. Jedzenie wyborne, ilościowo powyżej oczekiwań. Ciekawe pomysły, goście zachwyceni. Gdybyśmy organizowali wesele jeszcze raz to wybór jest jasny : Trio. Polecamy. Julia i Łukasz
2010-07-11


Rewelacyjna obsługa wszystkich imprez ( a byłam na nie jednej ) organizowanych przez tą firmę. Jedzenie palce lizać , obsługa doskonała . Gorąco polecam tym wszystkim którzy jeszcze nie skorzystali. Mariola.
2010-06-09


Przepięknie zorganizowane i w pełni profesjonalnie obsłużone przyjęcie komunijne. Dziecko kominujne przebrane za małego kucharza super pomysł. Wyrazy uznania. Janusz
2010-05-29


Chcieliśmy Wam bardzo serdecznie podziękować za świetną zabawę sylwestrową do białego rana, świetnie przygotowane jedzenie i obsługa bardzo profesjonalna:D pozdrawiamy gorąco całą obsługę z Panem Dj włącznie!! Stolik nr 3:D
2010-01-05


Cały nasz duzy stolik chciał wam podziekowac za tak super udanego sylwestra miła obsługa wspaniały kucharz ogólnie super klimat na pewno bedziemy polecac firme TRIOcatering:-) KASIA.
2010-01-02


Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Piękne kelnerki i pyszne jedzenie...Naprawdę polecam, dawno nie byłam na tak solidnie przygotowanym weselu. Dziękuje za wyśmienitą zabawę, Marta
2009-11-21


Profesjonalne podejście do tematu. Rewelacyjne jedzenie, wspaniała obsługa i bardzo elegancki wystrój sali - POLECAM wszystkim!!! Firma TRIOCatering to profesjonaliści. Jeszcze raz dziękuję. ŻABA
2009-11-06


Profesjonalna obsługa, smaczne jedzenie, dbałość o detale i szczegóły godna uwagi. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym organizacją wesela i różnych imprez okolicznościowych. Damian
2009-10-13


Kucharze i kelnerzy na najwyższym poziomie, wysoka kultura i profesjonalizm. Płonący dzik to prawdziwy majstersztyk. BOMBA Panowie. Dziękujemy i gratulujemy. Ania i Marcin.
2009-10-06


super obsługa, kelnerzy na najwyższym poziomie, wspaniałe jedzonko. tak trzymać!! asia
2009-09-29


Pełen profesjonalizm. Impreza zorganizowana bardzo fajnie, klimatycznie.Pozdrawiam. Wojtek
2009-09-27





Byłoby nam bardzo przyjemnie, gdyby również Państwo zechcieli wpisać się do naszej Księgi Gości i podzielić się opinią o naszej firmie z innymi.




Notice: Undefined index: tak in /home/asystent/domains/triocatering.pl/public_html/opinie.php on line 68
Opinia: